Skip to main content

El casal d’estiu Saó s’ha consolidat com un espai d’esbarjo al Prat en un entorn immillorable on els infants i joves han gaudit d’activitats a l’aire lliure compartit amb altres.

Un casal d’estiu ple d’aventures i sens dubte per a recordar

Durant cinc setmanes 102 infants i joves han participat en un gran ventall d’activitats del Casal d’estiu de Saó adaptades a totes les franges d’edats i grups.

  • Els tallers de cuina han tingut l’objectiu d’estimular en els infants i adolescents l’interès per una alimentació saludable, descobrint nous aliments i maneres de cuinar-los.
  • Les excursions han estat tot un èxit per poder acompanyar i compartir amb tots els infants i adolescents l’oci i el lleure positiu des de la diversió, l’experimentació i els espais segurs i positius.
    Les sortides han estat al Salting, Gimcana a Montjuïc, Illa Fantasia, visita al CRAM, parc infantil, Canal Olímpic i al parc d’atraccions Tibidabo.
  • La piscina i la platja han estat les sortides més esperades cada setmana per tots els grups, per poder refrescar la calor de l’estiu, entre jocs, olimpíades aquàtiques i castells de sorra.
  • Les activitats i manualitats preparades a l’escola i als parcs, com ara gimcanes, jocs d’aigua, creació de samarretes Tie Dye, competicions olímpiques i molt més.
casal d'estiu saóprat

És un espai lúdic relaxat i flexible que afavoreix la cohesió de grup, fer nous amics i amigues, participar d’activitats esportives a l’aire lliure, conèixer llocs nous, i a més contribueix al creixement personal i desenvolupament creatiu.

El Casal d’estiu és l’oportunitat perquè els infants i joves gaudeixin al màxim de les seves vacances.

Com ho han valorat els infants i joves el casal d’estiu

Les sortides són el què més han valorat els i les joves i demanen més temps per gaudir de les activitats. També els hi agradaria millorar els espais, donat el gran número de joves que han assistit.

Des de Saó, les persones són el centre de la nostra acció, per això en començar el casal d’estiu es va recollir les opinions dels joves. Els joves ho han valorat molt positivament sentir-se escoltats, valorant molt la comunicació i la flexibilitat de l’equip.

Per a tots ha estat l’oportunitat de deixar de banda l’ús del mòbil o tablets, i no estar sols tot el dia a casa. En el casal d’estiu s’han divertit molt en totes les activitats i excursions, alhora que feien i consolidaven amistats.

Recomano que vingui perquè t’ho passes molt bé i així estàs tot el dia fora de casa, no estàs utilitzant el mòbil i coneixes a més gent.

Per les educadores i educadors aquest moment d’esbarjo ha estat molt positiu perquè n’hi ha permet tenir moments espontanis, passar molt temps en diferents àmbits, per conèixer més les necessitats individuals de cada infant i jove.

Ens agradaria poder millorar el casal d’estiu amb més activitats, millorant les instal·lacions, realitzant sortides tant d’oci com culturals, i per descomptat continuar sumant amb la dedicació de les educadores i educadors de Saó, i donant més oportunitats d’accés al lleure, durant les vacances d’estiu, a tots els infants i joves.

Articles relacionats

Depressió a l'adolescència

Depressió a l’adolescència i l’impacte en el seu futur

| Joves | No Comments
Segons l’OMS, el 50% dels trastorns de salut mental apareixen en l’adolescència, abans dels 14 anys. En aquest context, la depressió pot convertir-se en un obstacle important per al desenvolupament…
Emancipació dels joves

Parlem del futur dels i les joves

| Actualitat, Joves | No Comments
Recentment, vam tenir l'oportunitat de participar en el programa «Ningú és perfecte» amb Sandra López de «elprat.ràdio», on vam presentar els projectes Ocell de Foc i PatiPami de SaóPrat, i…

Entrevista a la Maxi, sobre SaóNeteja i el taller de Bella Aurora

| Empresa d'Inserció | No Comments
«Ha cambiado todo, todo para bien. Antes me estaba hundiendo, no quería salir ni arreglarme. Ahora tengo más ánimo, voy a trabajar, a pasear, a tomar algo con las amigas.»…

SaóNeteja visita el laboratori de Bella Aurora

| #femSaó, Actualitat | No Comments
L'equip de Saó Neteja va participar en un taller realitzat amb els laboratoris Bella Aurora El nostre equip de SaóNeteja van gaudir d'una jornada molt especial a les instal·lacions de…
0 0 vots
Article Rating
Subscriu-te
Notificar de
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots el comentaris