Skip to main content

El casal d’estiu Saó s’ha consolidat com un espai d’esbarjo al Prat en un entorn immillorable on els infants i joves han gaudit d’activitats a l’aire lliure compartit amb altres.

Un casal d’estiu ple d’aventures i sens dubte per a recordar

Durant cinc setmanes 102 infants i joves han participat en un gran ventall d’activitats del Casal d’estiu de Saó adaptades a totes les franges d’edats i grups.

  • Els tallers de cuina han tingut l’objectiu d’estimular en els infants i adolescents l’interès per una alimentació saludable, descobrint nous aliments i maneres de cuinar-los.
  • Les excursions han estat tot un èxit per poder acompanyar i compartir amb tots els infants i adolescents l’oci i el lleure positiu des de la diversió, l’experimentació i els espais segurs i positius.
    Les sortides han estat al Salting, Gimcana a Montjuïc, Illa Fantasia, visita al CRAM, parc infantil, Canal Olímpic i al parc d’atraccions Tibidabo.
  • La piscina i la platja han estat les sortides més esperades cada setmana per tots els grups, per poder refrescar la calor de l’estiu, entre jocs, olimpíades aquàtiques i castells de sorra.
  • Les activitats i manualitats preparades a l’escola i als parcs, com ara gimcanes, jocs d’aigua, creació de samarretes Tie Dye, competicions olímpiques i molt més.
casal d'estiu saóprat

És un espai lúdic relaxat i flexible que afavoreix la cohesió de grup, fer nous amics i amigues, participar d’activitats esportives a l’aire lliure, conèixer llocs nous, i a més contribueix al creixement personal i desenvolupament creatiu.

El Casal d’estiu és l’oportunitat perquè els infants i joves gaudeixin al màxim de les seves vacances.

Com ho han valorat els infants i joves el casal d’estiu

Les sortides són el què més han valorat els i les joves i demanen més temps per gaudir de les activitats. També els hi agradaria millorar els espais, donat el gran número de joves que han assistit.

Des de Saó, les persones són el centre de la nostra acció, per això en començar el casal d’estiu es va recollir les opinions dels joves. Els joves ho han valorat molt positivament sentir-se escoltats, valorant molt la comunicació i la flexibilitat de l’equip.

Per a tots ha estat l’oportunitat de deixar de banda l’ús del mòbil o tablets, i no estar sols tot el dia a casa. En el casal d’estiu s’han divertit molt en totes les activitats i excursions, alhora que feien i consolidaven amistats.

Recomano que vingui perquè t’ho passes molt bé i així estàs tot el dia fora de casa, no estàs utilitzant el mòbil i coneixes a més gent.

Per les educadores i educadors aquest moment d’esbarjo ha estat molt positiu perquè n’hi ha permet tenir moments espontanis, passar molt temps en diferents àmbits, per conèixer més les necessitats individuals de cada infant i jove.

Ens agradaria poder millorar el casal d’estiu amb més activitats, millorant les instal·lacions, realitzant sortides tant d’oci com culturals, i per descomptat continuar sumant amb la dedicació de les educadores i educadors de Saó, i donant més oportunitats d’accés al lleure, durant les vacances d’estiu, a tots els infants i joves.

Articles relacionats

El grup de joves del LabCreatiu entren a l’estudi de Javier Mariscal

| #femSaó | No Comments
El grup de joves que estan realitzant la formació de disseny gràfic van visitar el passat 25 de gener, l'estudi que el polifacètic dissenyador Javier Mariscal té a Barcelona. Per…
joves del Prat

Des de Saó Prat acompanyem a més de 300 de joves en un any

| Joves | No Comments
Parlem amb la Melodie, la coordinadora dels projectes de joves de Saó Hola Melodie, podries dir-nos quina és la teva missió a SaóPrat? La meva missió a Saó és acompanyar…

Entrevista als responsables de l’Empresa d’Inserció

| Empresa d'Inserció | No Comments
El Jordi, la Berta i l’Olga estan al capdavant de les tres línies d’activitat de l’Empresa d’Inserció de SaóPrat, Reformes, Disseny i Neteja. Ens expliquen com va néixer l’Empresa d’Inserció…
Tallers d'alfabetització lingüística al Prat

Tallers d’Integració, un espai d’alfabetització lingüística i participació per a dones migrants

| Infància i família | No Comments
Avui parlem amb la Rosa i la Begonya, dues voluntàries i les impulsores del projecte Tallers d'Integració, espai d'alfabetització lingüística per afavorir la integració de les dones migrants Com van…
0 0 vots
Article Rating
Subscriu-te
Notificar de
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots el comentaris
Share This