Empresa d’Inserció

«A l’empresa d’inserció els joves gaudeixen d’una experiència laboral que els segueix formant en el lloc de feina i aprofundeix en l’adquisició d’hàbits i en la descoberta de motivacions.» – Jordi Ibáñez- Coordinació d’Empresa d’Inserció #LaMiradaSao

L’Empresa d’Inserció de SaóPrat és un projecte d’economia social creat per l’Associació SaóPrat amb la finalitat de facilitar la integració social de joves en risc de exclusió a través d’un contracte laboral vinculat a un procés de formació i experiència professional.

L’activitat econòmica que desenvolupem a l’empresa d’inserció permet que generem llocs de feina per a que els i les joves puguin seguir formant-se des del propi lloc de feina i impulsar l’economia local.

Per Saó el contracte laboral és una eina educativa que contribueix a consolidar aprenentatges treballats durant la formació en reformes o disseny gràfic i a aprofundir en els seus processos personals de descoberta de motivacions per a que retornin a formacions reglades o bé accedeixin a una feina en altres empreses.

2007

A l’any 2021 va néixer per donar resposta als joves que en acabar la formació de reformes tenien dificultats per accedir i sostenir una feina en altres empreses.

2011

A l’any 2011 es va ampliar l’activitat de l’empresa d’inserció amb l’estudi de disseny i comunicació per poder contractar els joves després d’haver passat per la formació del LAB Creatiu de disseny gràfic

2021

Al 2021 amb l’activitat de neteja d’oficines i locals, per donar resposta a la situació de crisi provocada per la Covid19.

Troba’ns!

Avinguda del Canal, 110
08820 El Prat de Llobregat

Contacta’ns

tel. 93 479 23 78

saoprat@saoprat.net

Empresa d’Inserció

saoreformes.org

saodisseny.org