Empresa d’Inserció

«A l’empresa d’inserció els joves gaudeixen d’una experiència laboral que els segueix formant en el lloc de feina i aprofundeix en l’adquisició d’hàbits i en la descoberta de motivacions.» – Jordi Ibáñez- Coordinació d’Empresa d’Inserció #LaMiradaSaó

L’Empresa d’Inserció de SaóPrat és un projecte d’economia social creat per l’Associació SaóPrat amb la finalitat de facilitar la integració social de joves en risc d’exclusió a través d’un contracte laboral vinculat a un procés de formació i experiència professional.

L’activitat econòmica que desenvolupem a l’empresa d’inserció permet que generem llocs de feina perquè els i les joves puguin seguir formant-se des del propi lloc de feina i impulsar l’economia local.

Per Saó el contracte laboral és una eina educativa que contribueix a consolidar aprenentatges treballats durant la formació en reformes o disseny gràfic i a aprofundir en els seus processos personals de descoberta de motivacions perquè retornin a formacions reglades o bé accedeixin a una feina en altres empreses.

2007

L’any 2007 va néixer per donar resposta als joves que en acabar la formació de reformes tenien dificultats per accedir i sostenir una feina en altres empreses.

2011

A l’any 2011 es va ampliar l’activitat de l’empresa d’inserció amb l’estudi de disseny i comunicació per poder contractar els joves després d’haver passat per la formació del LAB Creatiu de disseny gràfic

2021

Al 2021 amb l’activitat de neteja d’oficines i locals, per donar resposta a la situació de crisi provocada per la Covid19.

Troba’ns!

Avinguda del Canal, 110
08820 El Prat de Llobregat

Metro El Prat Estació
Rodalies El Prat Estació

Contacta’ns

tel. 93 479 23 78

saoprat@saoprat.net

Horari d’atenció:
dilluns a divendres de 9 a 18h.