Empresa d’Inserció

L’Empresa d’Inserció de SaóPrat és un projecte d’economia social creat per l’Associació SaóPrat amb la finalitat de facilitar la integració social de joves en risc d’exclusió a través d’un contracte laboral vinculat a un procés de formació i experiència professional.

L’activitat econòmica que desenvolupem a l’empresa d’inserció permet que generem llocs de feina perquè els i les joves puguin seguir formant-se des del propi lloc de feina i impulsar l’economia local.

Per Saó el contracte laboral és una eina educativa que contribueix a consolidar aprenentatges treballats durant la formació en reformes o disseny gràfic i a aprofundir en els seus processos personals de descoberta de motivacions perquè retornin a formacions reglades o bé accedeixin a una feina en altres empreses.

1. Formació
  • Adquirir habilitats i coneixements tècnics d’una professió.
  • Competències socials.
2. Contracte laboral en l’EI
  • Eina socioeducativa.
  • Formació professionalitzadora.
  • Acompanyament individual.
3. Integració
  • El 75% dels joves accedeixen a un lloc de treball en el mercat ordinari.
  • Retorn a processos formatius.
Valor Social Integrat
Per cada Euro que s’aporta a l’Empresa d’Inserció, retornem a la societat 3,13 € en beneficis socials, ambientals i socioeconòmics.

Som un vincle entre les persones amb dificultats per accedir a un treball i el mercat laboral.

Desenvolupem itineraris individualitzats d’inserció i oferim al mercat serveis integrals de reformes, neteja i disseny gràfic.

SaóReformes

Empresa social especialitzada en reformes integrals i manteniment d’edificis, i rehabilitació d’habitatges i locals, des de la que generem llocs de treball fix i contractes d’inserció a joves en situació de vulnerabilitat després d’haver-se format al nostre LABreformes.

SaóNeteja

Empresa de neteja que un cop analitzades les necessitats d’empreses, organitzacions i particulars, oferim la millor solució de neteja, i generem oportunitats laborals a persones en situació de vulnerabilitat i impulsant l’economia local.

SaóDisseny

Estudi de disseny i comunicació on impulsem projectes creatius amb impacte social i cultural, i es potencia el talent dels joves amb dificultats per accedir a una feina després d’haver-se format al nostre LABcreatiu.

#OportunitatSaó

«Ha cambiado todo, todo para bien. Antes me estaba hundiendo, no quería salir ni arreglarme. Ahora tengo más ánimo, voy a trabajar, a pasear, a tomar algo con las amigas»

La nostra història

2007

L’any 2007 va néixer per donar resposta als joves que en acabar la formació de reformes tenien dificultats per accedir i sostenir una feina en altres empreses.

2011

A l’any 2011 es va ampliar l’activitat de l’empresa d’inserció amb l’estudi de disseny i comunicació per poder contractar els joves després d’haver passat per la formació del LAB Creatiu de disseny gràfic

2021

Al 2021 amb l’activitat de neteja d’oficines i locals, per donar resposta a la situació de crisi provocada per la Covid19.

#FemSaó

Empresa d'Inserció
novembre 27, 2023

Entrevista a la Maxi, sobre SaóNeteja i el taller de Bella Aurora

«Ha cambiado todo, todo para bien. Antes me estaba hundiendo, no quería salir ni arreglarme. Ahora tengo más ánimo, voy a trabajar, a pasear, a tomar algo con las amigas.»…
Empresa d'Inserció
gener 31, 2023

Entrevista als responsables de l’Empresa d’Inserció

El Jordi, la Berta i l’Olga estan al capdavant de les tres línies d’activitat de l’Empresa d’Inserció de SaóPrat, Reformes, Disseny i Neteja. Ens expliquen com va néixer l’Empresa d’Inserció…
ActualitatOcupació
desembre 19, 2022

El speed dating laboral, una oportunitat per als i les participants dels projectes d’ocupació de Saó

Què és el speed dating laboral o speed interview? El speed dating laboral, o job datingspeed consisteix en realitzar entrevistes laborals ràpides de 5 - 10 minuts aproximadament, on els…
bretxa salarial de gènereOcupació
setembre 20, 2022

La bretxa salarial és més que el fet que les dones treballen menys hores

Segons consta al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya la bretxa salarial de gènere, és un indicador que mesura la diferència entre els salaris dels homes i de…

Troba’ns!

Avinguda del Canal, 110
08820 El Prat de Llobregat

Metro El Prat Estació
Rodalies El Prat Estació

Contacta’ns

tel. 93 479 23 78

saoprat@saoprat.net

Horari d’atenció:
dilluns a divendres de 9 a 18h.