Skip to main content

«Ha cambiado todo, todo para bien. Antes me estaba hundiendo, no quería salir ni arreglarme. Ahora tengo más ánimo, voy a trabajar, a pasear, a tomar algo con las amigas.»

Per la Maxi li era difícil d’imaginar els canvis i l’estabilitat professional que aconseguiria quan va arribar a SaóPrat, per rebre suport en la recerca de la seva primera feina amb més de 50 anys i sense cap experiència laboral.

La Máxima també destaca com el seu aspecte i la seva percepció de si mateixa han millorat significativament d’ençà que va participar en el taller de Bella Aurora Labs on va aprendre els passos bàsics per la cura de la pell i d’automaquillatge. Aquest canvi no només és extern, sinó que reflecteix una transformació interna perquè ha tingut un impacte profund en la seva confiança personal.

Actualment, ocupa un lloc de treball fix, i destaca com ha experimentat un augment de la seva autoestima, ha fet noves amistats i ha millorat la seva aparença per sentir-se més còmoda amb ella mateixa.

Descobrim com aquesta extraordinària oportunitat ha impactat positivament la seva vida.

En quin moment estaves abans d’arribar a Saó?

Muy mal, muy baja. Cuando llegué estaba muy mal, estaba en una situación de siempre lo mismo, de compra a casa y casa a comprar. Tenía la autoestima muy baja.

Com vas conèixer Saó? T’havies plantejat algun objectiu?

Conocí Saó por los servicios sociales, porque quería encontrar un trabajo, y también subir mi autoestima.

Com valores l’experiència de treballar a SaóNeteja?

Ha sido una experiencia muy buena.

Què ha estat el més destacable per a tu?

Las compañeras, siempre me han ayudado y ha sido una experiencia muy buena.

Una de les activitats que vau fer va ser un taller de skincare a Bella Aurora amb les teves companyes de SaóNeteja. Recomanaries que repetim des de SaóNeteja aquest taller amb la col·laboració de Bella Aurora?

Sí, lo recomendaría sin duda. Fue una experiencia muy bonita. Y si me llamaran, iría, otra vez, la verdad.

Què et va sembla l’experiència? Com creus que t’ha influenciat aquest taller?

Para mí fue una experiencia nueva y muy bonita. Nos enseñaron a maquillarnos, como presentarnos en un trabajo, como hablar en una entrevista laboral…

Me ha subido la autoestima. Ahora me maquillo más, me pongo más guapita [entre risas]. Me arreglo más. Antes pensaba; para qué voy a arreglarme, si total voy a comprar. Ahora voy a trabajar y me arreglo más.

Desde el taller continúo con la rutina de cuidado facial que me propusieron y cuando voy a trabajar me arreglo más.

Què creus que ha canviat en tu el pas per Saó? El teu entorn ho noten.

Ha cambiado todo, todo para bien. Antes me estaba hundiendo, no quería salir ni arreglarme. Ahora tengo más ánimo, voy a trabajar, a pasear, a tomar algo con las amigas.

Durant el temps que has format part de l’equip de SaóNeteja, t’has sentit acompanyada? Quin ha estat el suport de les educadores? En què t’han ajudat?

Me han ayudado en todo, Siempre he tenido el seguimiento del equipo de educadoras y formadora para todo. Me han ayudado en como hacer las tareas cuando formaba parte del personal de SaóNeteja.

Además, hubo mucho compañerismo entre todas las compañeras de la empresa. Nos ayudábamos entre nosotras si no entendíamos algo.

Recomiendo que venga quien lo necesite, aquí te ayudan a sacar lo que tienes por dentro y es una experiencia muy buena.

Creus que és un factor important el fet de sentir-te acompanyada?

Sí, sin duda. No hubiera sido igual, porque yo tengo una coraza. Aquí me han ayudado a saber explicarme, a hablar, si pasa algo contarlo. Antes me callaba, y ahora no, si tengo que decirlo, lo digo. Ya no me callo. Me han ayudado a tener más seguridad para expresarme y poner límites.

Recomiendo que venga quien lo necesite, aquí te ayudan a sacar lo que tienes por dentro y es una experiencia muy buena.

El nostre agraïment a Bella Aurora Labs S.A. per la seva total disponibilitat en l’organització d’aquesta jornada tan especial per l’equip de SaóNeteja de l’Empresa d’Inserció d’Associació SaóPrat.

Articles relacionats

Depressió a l'adolescència

Depressió a l’adolescència i l’impacte en el seu futur

| Joves | No Comments
Segons l’OMS, el 50% dels trastorns de salut mental apareixen en l’adolescència, abans dels 14 anys. En aquest context, la depressió pot convertir-se en un obstacle important per al desenvolupament…
Emancipació dels joves

Parlem del futur dels i les joves

| Actualitat, Joves | No Comments
Recentment, vam tenir l'oportunitat de participar en el programa «Ningú és perfecte» amb Sandra López de «elprat.ràdio», on vam presentar els projectes Ocell de Foc i PatiPami de SaóPrat, i…

Entrevista a la Maxi, sobre SaóNeteja i el taller de Bella Aurora

| Empresa d'Inserció | No Comments
«Ha cambiado todo, todo para bien. Antes me estaba hundiendo, no quería salir ni arreglarme. Ahora tengo más ánimo, voy a trabajar, a pasear, a tomar algo con las amigas.»…

SaóNeteja visita el laboratori de Bella Aurora

| #femSaó, Actualitat | No Comments
L'equip de Saó Neteja va participar en un taller realitzat amb els laboratoris Bella Aurora El nostre equip de SaóNeteja van gaudir d'una jornada molt especial a les instal·lacions de…
0 0 vots
Article Rating
Subscriu-te
Notificar de
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots el comentaris