Ocupació

«Abans d’iniciar un procés de recerca de feina, és fonamental abordar qüestions com l’autoestima, la gestió emocional i la regulació de les expectatives, entre d’altres, que són claus per trobar feina i mantenir-la». Olga Valls – coordinació d’Inserció Laboral #LaMiradaSaó

Acompanyem i orientem a joves i adults perquè defineixin un itinerari d’inserció propi i realista que tingui en compte la realització de formacions tècniques i treball en competències personals que els ajudin a millorar la seva ocupabilitat i aprofitar les oportunitats laborals. 

169

Participants

110

Insercions

23

Empreses col·laboradores

576

Hores de formació

Aliances amb empreses

Continuem treballant en el nostre objectiu de fidelització d’empreses i de generar nous contactes per aconseguir noves oportunitats, especialment en aquells sectors que continuen sent productius i generadors de llocs de treball.

Actuem amb el focus posat en el valor de les aliances amb empreses, administració i entitats socials per contribuir localment a la consecució dels ODS.

ODS4
OD8
ODS17
Demana més informació

Aliances amb empreses

1

Acollida i orientació

Definim l’objectiu professional i identifiquem les habilitats i competències que es disposen.
2

Acompanyament

Durant la preparació als processos de selecció de candidatura.
3

Seguiment de la contractació

Garantim una experiència positiva per ambdues parts.

Formacions a mida

Sempre atentes a les tendències del mercat laboral, organitzem anualment entre 2 i 3 formacions que obren les portes a contractacions alhora que milloren el cv dels participants.

Es realitzen activitats amb l’objectiu de superar barreres que dificulten afrontar els processos de recerca de feina i d’adquirir recursos i habilitats de comunicació que ajudin a la millora de la recerca d’informació i faciliti la superació, amb èxit, d’una entrevista de selecció.

Demana més informació

Formacions a mida

1

Acompanyament individual

Treballem el projecte professional i ajudem a gestionar l’itinerari d’inserció per assolir-lo.
2

Accions grupals complementàries

Donem suport per afrontar els processos de recerca de feina i d’adquirir recursos per preparar una entrevista laboral.
3

Formació Tècnica

Dissenyem formacions a mida intensives per obtenir una oportunitat laboral després en acabar-la.

#OportunitatSaó

“Vaig venir per recomanació de la meva mare que havia trobat feina encara que no tenia experiència laboral prèvia. M'han ajudat a saber buscar feina per internet i portals de cercadors de feina, i amb les càpsules de formació, i també a destacar en el procés de selecció. Ara estic treballant com mosso de magatzem.”

Houssine20 anys

“Abans treballava en la neteja de hotels, però amb la pandèmia em vaig quedar sense. He acabat la formació de neteja industrial i hospitalària, i en acabar les pràctiques, ja tenia feina.”

Lorena29 anys

“Em vaig quedar a l'atur just a l'inici de la pandèmia, amb 47 anys. He estat dos anys sense trobar feina perquè em tancaven moltes portes. He après a presentar el meu curriculum, i a millorar en les entrevistes. M'han ajudat a poder trobar una feina de substituta com a informadora amb contracte indefinit.”

Rosa

#FemSaó

ActualitatOcupació
desembre 19, 2022

El speed dating laboral, una oportunitat per als i les participants dels projectes d’ocupació de Saó

Què és el speed dating laboral o speed interview? El speed dating laboral, o job datingspeed consisteix en realitzar entrevistes laborals ràpides de 5 - 10 minuts aproximadament, on els…
bretxa salarial de gènereOcupació
setembre 20, 2022

La bretxa salarial és més que el fet que les dones treballen menys hores

Segons consta al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya la bretxa salarial de gènere, és un indicador que mesura la diferència entre els salaris dels homes i de…
insercio laboral El PratOcupació
setembre 9, 2022

Entrevista amb Olga Valls, responsable de projectes d’inserció laboral

Al voltant del 30% de les persones que participen en el projecte d'inserció i prospecció aconsegueixen una oportunitat laboral. Parlem amb Olga Valls, coordinadora del projecte d'inserció laboral, perquè ens…
Ocupació
juliol 8, 2022

SaóPrat i CEPES junts per l’inserció laboral

Des de la nostra empresa d’inserció i el projecte d’ocupació laboral acompanyem les persones en la recerca de feina per garantir l'inserció laboral Més que ocupabilitat Acompanyem les persones perquè…

Troba’ns!

Avinguda del Canal, 110
08820 El Prat de Llobregat

Metro El Prat Estació
Rodalies El Prat Estació

Contacta’ns

tel. 93 479 23 78

saoprat@saoprat.net

Horari d’atenció:
dilluns a divendres de 9 a 18h.