Ocupació

Acompanyem i orientem a joves i adults perquè defineixin un itinerari d’inserció propi i realista que tingui en compte la realització de formacions tècniques i treball en competències personals que els ajudin a millorar la seva ocupabilitat i aprofitar les oportunitats laborals, sempre amb una mirada de gènere i d’interseccionalitat.

Oferim formacions ocupacionals que no només possibiliten sinó que també faciliten l’accés al mercat laboral. Aquestes formacions van acompanyades d’un seguiment continu, assegurant tant l’inici com la finalització amb èxit del procés formatiu.

Ens comprometem a facilitar l’adquisició d’habilitats sociolaborals i competències en alfabetització digital, fomentant així la inclusió sociolaboral dels participants.

1. Acollida i orientació

T’acompanyem i orientem sobre temàtiques d’interès laboral com la redacció del currículum, les plataformes d’internet per la recerca de feina i les estratègies per presentar-se a les entrevistes laborals.

2. Atenció individualitzada

Donem suport tant en el disseny com en la implementació d’itineraris individualitzats d’Inserció Sociolaboral amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat.

3. Formacions

Oferim càpsules gratuïtes per millorar les competències i estratègies per la recerca de feina per a tothom, tant si estàs en situació d’atur com treballant. També formacions professionals especialitzades amb visites i pràctiques a empreses.

4.Seguiment

Durant tot el procés d’inserció sociolaboral garantim l’acompanyament per una adaptació exitosa i el manteniment efectiu del lloc de treball.

Fomentem la igualtat d’oportunitats per a l’accés al treball de les persones

Continuem compromesos amb la fidelització empresarial i la creació de nous contactes per a noves oportunitats, especialment en sectors actius generadors d’ocupació.

Seguiment i suport

Es duen a terme visites periòdiques a les empreses corresponents, mantenint un contacte regular amb les persones treballadores inserides.

Aliances estratègiques

Les empreses que col·laboren amb el compromís dels tècnics d’ocupació de Saó impulsen activament la integració sociolaboral de persones en situació de risc d’exclusió.

Responsabilitat Social Corporativa

Les empreses milloren la seva imatge, afavoreixen la seva reputació com agents de canvi positiu en la societat, a més d’obtenir beneficis fiscals i contribuir al desenvolupament sostenible i al benestar general.

Actuem amb el focus posat en el valor de les aliances amb empreses, administració i entitats socials per contribuir localment a la consecució dels ODS.

Demana més informació
ODS4
OD8
ODS17

#OportunitatSaó

«Ahora veo que tengo más posibilidades, más expectativas.»

Vaig venir per recomanació de la meva mare que havia trobat feina encara que no tenia experiència laboral prèvia. M'han ajudat a saber buscar feina per internet i portals de cercadors de feina, i amb les càpsules de formació, i també a destacar en el procés de selecció. Ara estic treballant com a mosso de magatzem.

HoussineInserció Laboral

Abans treballava en la neteja d'hotels, però amb la pandèmia em vaig quedar sense. He acabat la formació de neteja industrial i hospitalària, i en acabar les pràctiques, ja tenia feina.

LorenaInserció Laboral

Em vaig quedar a l'atur just a l'inici de la pandèmia, amb 47 anys. He estat dos anys sense trobar feina perquè em tancaven moltes portes. He après a presentar el meu currículum, i a millorar en les entrevistes. M'han ajudat a poder trobar una feina de substituta com a informadora amb contracte indefinit.

RosaInserció Laboral

Vaig començar a fer formacions, per més endavant poder treballar, poder agafar un pis també, viure tranquil.

SamirLabReformes

#FemSaó

ActualitatOcupació
desembre 19, 2022

El speed dating laboral, una oportunitat per als i les participants dels projectes d’ocupació de Saó

Què és el speed dating laboral o speed interview? El speed dating laboral, o job datingspeed consisteix en realitzar entrevistes laborals ràpides de 5 - 10 minuts aproximadament, on els…
bretxa salarial de gènereOcupació
setembre 20, 2022

La bretxa salarial és més que el fet que les dones treballen menys hores

Segons consta al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya la bretxa salarial de gènere, és un indicador que mesura la diferència entre els salaris dels homes i de…
insercio laboral El PratOcupació
setembre 9, 2022

Entrevista amb Olga Valls, responsable de projectes d’inserció laboral

Al voltant del 30% de les persones que participen en el projecte d'inserció i prospecció aconsegueixen una oportunitat laboral. Parlem amb Olga Valls, coordinadora del projecte d'inserció laboral, perquè ens…
Ocupació
juliol 8, 2022

SaóPrat i CEPES junts per l’inserció laboral

Des de la nostra empresa d’inserció i el projecte d’ocupació laboral acompanyem les persones en la recerca de feina per garantir l'inserció laboral Més que ocupabilitat Acompanyem les persones perquè…

Troba’ns!

Avinguda del Canal, 110
08820 El Prat de Llobregat

Metro El Prat Estació
Rodalies El Prat Estació

Contacta’ns

tel. 93 479 23 78

saoprat@saoprat.net

Horari d’atenció:
dilluns a divendres de 9 a 18h.