Suma't a Saó

«Col·laborar és el primer pas per transformar i col·laborar amb Saó significa apostar per la igualtat d’oportunitats, per la inclusió, per no deixar ningú enrere, i actuar d’acord amb els valors de la solidaritat, el compromís i la responsabilitat». – Alba Barbarà. Coordinació de captació. #LaMiradaSaó

Tant si ho fas com a particular o des de la teva empresa pots ajudar a canviar la vida de moltes persones, posant al seu abast els suports necessaris perquè puguin sortir de les situacions de vulnerabilitat i avançar en un projecte de vida autònom i digne. 

FES UN DONATIU

Col·labora amb una donació econòmica de forma puntual o periòdica. Cada € compta i obre la porta a noves oportunitats.

Fes la teva donació>

FES VOLUNTARIAT

Dedica part del teu temps a ajudar-nos a fer una atenció més individualitzada o en la gestió de l’entitat. Tu també hi surts guanyant.

Descobreix quina activitat és per a tu>

COOKING EXPERIENCE

A Saó som experts en formació de cuina per a joves, la nostra xef no deixa de sorprendre’ns amb els seus plats. Vols passar una bona estona amb els teus amics i família?

REGALS SOLIDARIS

Regals bonics, sostenibles i que fan il·lusió, dissenyats amb la participació dels infants i joves de Saó. Si ets una empresa i no trobes el que t’agrada en podem crear un junts.

Compra ara>

PROGRAMA #JOSUMO

Volem generar aliances amb les empreses a mig i llarg termini, basades en la confiança, transparència i el benefici mutu. Sumar per transformar.

Informa’t aquí o contacta’ns a alba.b@saoprat.net o 667191 959

TEAMBUILDING-CUINEM PER TRANSFORMAR 

Creus que seria bo un espai de teambuilding pel teu equip? A Saó tenim una cuina equipada amb capacitat per a 15 persones i una cuinera amb llarga experiència en formacions.

Demana més informació

FINANÇA UN PROJECTE 

Vols contribuir a fer créixer un projecte? Construeix generant impacte amb el teu suport i junts reduirem les desigualtats socials. Tria en quin àmbit t’agradaria sumar-te: acompanyament, suport educatiu, ocupació, formació, etc.

CONTRACTA’NS SERVEIS DE L’EMPRESA D’INSERCIÓ

Tenim una empresa amb tres línies de negoci: disseny, reformes i neteja. No només som excel·lents professionals i oferim qualitat, sino que el 70% de la nostra plantilla la formen persones en situació de vulnerabilitat.

VOLUNTARIAT CORPORATIU

T’agradaria fomentar valors socials en el teu equip de treball?. Celebra el dia del voluntariat a SaóPrat, i participa en accions concretes durant l’any en els diferents àmbits: activitats educatives, d’oci i esport, sensibilització, etc.

DONA OPORTUNITATS LABORALS 

A SaóPrat ajudem a les persones a millorar les seves competències tècniques i socials que permeten accedir al món laboral en millors condicions. Pregunta’ns sobre la nostra bossa de candidats i dóna’ls-hi oportunitats de treball. També necessitem empreses que puguin acollir alumnes en pràctiques de formacions en diferents àmbits. T’interessa?

Empreses socialment responsables

La participació de les empreses és clau per generar els canvis que la societat  necessita per reduir les desigualtats i afavorir la inclusió. 

A Saó t’oferim la possibilitat de sumar amb propostes específiques i d’altres que podem crear de manera conjunta, contribuint a la consecució dels ODS.

ODS4
OD8
ODS17

  Correu electrònic*

  Nom i Cognoms*

  Empresa*

  Telèfon*

  A quin projecte et vols sumar?
  Si vols deixar-nos algun missatge o comentari, pots fer-ho a continuació.


  Al marcar aquesta casella i enviar el formulari, declaro que he llegit i accepto els termes de l'Avís legal, i autortizo a que totes les dades que facilito queden incloses en un fitxer amb els fins indicats.


  Descobreix els avantatges fiscals que té ajudar-nos

  Per la donació de 150€, et dedueixes 120€

  Durant el mes de març de cada any, enviem a tots els col·laboradors que ens han deixat les seves dades personals, un certificat de donació amb l’import total de les aportacions realitzades durant l’any fiscal anterior per a incorporar-lo a la declaració fiscal.

  #OportunitatSaó

  Aportan valores, que de otra manera no los tienes presentes habitualmente, y es otra manera de ver.

  Aureliano García, Gerent d’Aïgues del Prat, Enter-Incorpora

  Troba’ns!

  Avinguda del Canal, 110
  08820 El Prat de Llobregat

  Contacta’ns

  tel. 93 479 23 78

  saoprat@saoprat.net

  Empresa d’Inserció

  saoreformes.org

  saodisseny.org