Suma't a Saó

Com a particular o com a empresa, pots ajudar a millorar la vida de moltes persones. Sumem suports per ajudar a sortir de situacions de vulnerabilitat i a avançar cap a un projecte de vida més feliç. Sumem alegries!

Dedica part del teu temps a ajudar-nos, sigui a fer una atenció més individualitzada als participants, sigui a millorar la gestió de l’entitat.

Suma't al voluntariat

Incrementa la inversió en oportunitats per als infants, joves i les seves famílies.

Dona oportunitats

Regala sensibilitat, sostenibilitat i il·lusió! Regals dissenyats amb la participació dels infants i joves de Saó.

Fes un regal solidari

La societat necessita la implicació empresarial per a generar canvi, reduir la desigualtat i afavorir la inclusió social.

A Saó t’oferim la possibilitat de SUMAR. Tenim idees i propostes específiques, però també podem crear-les de manera conjunta. Volem contribuir a la consecució dels Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS).

Vols contribuir a fer créixer un projecte?

Genera impacte amb el teu suport!; construim junts idees per a reduir les desigualtats socials. Tria en quin àmbit t’agradaria sumar-te: acompanyament, suport educatiu, ocupació, formació.

Dona oportunitats

T’agradaria sensibilitzar en valors socials al teu equip de treball?

Celebra el dia del voluntariat a SaóPrat, i participa en accions concretes en l’àmbit que desitgis: activitats educatives, d’oci i/o esport, sensibilització, formació.

Dona oportunitats

Vols gaudir dels serveis de l’empresa d’inserció?

T’oferim serveis en disseny gràfic, reformes i neteja. Per mitjà d’un contracte laboral l’Empresa d’Inserció SaóPrat contribueix a la inclusió social de joves i adults en situació de vulnerabilitat.

Dona oportunitats

Programa #JoSumo

Volem generar aliances amb les empreses a mig i llarg termini, basades en la confiança, transparència i el benefici mutu. Sumar per transformar.

Teambuilding
Cuinem per transformar

Creus que seria bo un espai de teambuilding pel teu equip? A Saó tenim una cuina equipada amb capacitat per a 15 persones i una cuinera amb llarga experiència en formacions.

Descobreix els avantatges fiscals que té ajudar-nos

Per la donació de 150€, et dedueixes 120€

Durant el mes de març de cada any, enviem a tots els col·laboradors que ens han deixat les seves dades personals, un certificat de donació amb l’import total de les aportacions realitzades durant l’any fiscal anterior per a incorporar-lo a la declaració fiscal.

* Incentius fiscals segons la Llei de Mecenatge 49/2002, de 23 de desembre, 35% de deducció si feu una donació.

#OportunitatSaó

Aportan valores, que de otra manera no los tienes presentes habitualmente, y es otra manera de ver.

Aureliano García, Gerent d’Aïgues del Prat, Enter-Incorpora

Troba’ns!

Avinguda del Canal, 110
08820 El Prat de Llobregat

Metro El Prat Estació
Rodalies El Prat Estació

Contacta’ns

tel. 93 479 23 78

saoprat@saoprat.net

Horari d’atenció:
dilluns a divendres de 9 a 18h.