Suma't a Saó

«Col·laborar és el primer pas per transformar i col·laborar amb Saó significa apostar per la igualtat d’oportunitats, per la inclusió, per no deixar ningú enrere, i actuar d’acord amb els valors de la solidaritat, el compromís i la responsabilitat». – Alba Barbarà. Coordinació de captació. #LaMiradaSaó

Tant si ho fas com a particular o des de la teva empresa pots ajudar a canviar la vida de moltes persones, posant al seu abast els suports necessaris perquè puguin sortir de les situacions de vulnerabilitat i avançar en un projecte de vida autònom i digne. 

FES UN DONATIU

Col·labora amb una donació econòmica de forma puntual o periòdica. Cada € compta i obre la porta a noves oportunitats.

Fes la teva donació>

FES VOLUNTARIAT

Dedica part del teu temps a ajudar-nos a fer una atenció més individualitzada o en la gestió de l’entitat. Tu també hi surts guanyant.

Descobreix quina activitat és per a tu>

COOKING EXPERIENCE

A Saó som experts en formació de cuina per a joves, la nostra xef no deixa de sorprendre’ns amb els seus plats. Vols passar una bona estona amb els teus amics i família?

Informa’t aquí o contacta’ns a alba.b@saoprat.net o 667191959

REGALS SOLIDARIS

Regals bonics, sostenibles i que fan il·lusió, dissenyats amb la participació dels infants i joves de Saó. Si ets una empresa i no trobes el que t’agrada en podem crear un junts.

Compra ara>

PROGRAMA #JOSUMO

Volem generar aliances amb les empreses a mig i llarg termini, basades en la confiança, transparència i el benefici mutu. Sumar per transformar.

Informa’t aquí o contacta’ns a alba.b@saoprat.net o 667191959

TEAMBUILDING-CUINEM PER TRANSFORMAR 

Creus que seria bo un espai de teambuilding pel teu equip? A Saó tenim una cuina equipada amb capacitat per a 15 persones i una cuinera amb llarga experiència en formacions.

Demana més informació

FINANÇA UN PROJECTE 

Vols contribuir a fer créixer un projecte? Construeix generant impacte amb el teu suport i junts reduirem les desigualtats socials. Tria en quin àmbit t’agradaria sumar-te: acompanyament, suport educatiu, ocupació, formació, etc.

CONTRACTA’NS SERVEIS DE L’EMPRESA D’INSERCIÓ

Tenim una empresa amb tres línies de negoci: disseny, reformes i neteja. No només som excel·lents professionals i oferim qualitat, sinó que el 70% de la nostra plantilla la formen persones en situació de vulnerabilitat.

VOLUNTARIAT CORPORATIU

T’agradaria fomentar valors socials en el teu equip de treball?. Celebra el dia del voluntariat a SaóPrat, i participa en accions concretes durant l’any en els diferents àmbits: activitats educatives, d’oci i esport, sensibilització, etc.

DONA OPORTUNITATS LABORALS 

A SaóPrat ajudem a les persones a millorar les seves competències tècniques i socials que permeten accedir al món laboral en millors condicions. Pregunta’ns sobre la nostra bossa de candidats i dóna’ls-hi oportunitats de treball. També necessitem empreses que puguin acollir alumnes en pràctiques de formacions en diferents àmbits. T’interessa?

Contacta amb l’Olga Valls a olga.valls@saoprat.net  | 664 543 414

Empreses socialment responsables

La participació de les empreses és clau per generar els canvis que la societat  necessita per reduir les desigualtats i afavorir la inclusió. 

A Saó t’oferim la possibilitat de sumar amb propostes específiques i d’altres que podem crear de manera conjunta, contribuint a la consecució dels ODS.

ODS4
OD8
ODS17

  Correu electrònic*

  Nom i Cognoms*

  Empresa*

  Telèfon*

  A quin projecte et vols sumar?
  Si vols deixar-nos algun missatge o comentari, pots fer-ho a continuació.

  Al marcar aquesta casella i enviar el formulari, declaro que he llegit i accepto els termes de Política de Privacitat, i autoritzo a què totes les dades que facilito queden incloses en un fitxer amb els fins indicats.

  Descobreix els avantatges fiscals que té ajudar-nos

  Per la donació de 150€, et dedueixes 120€

  Durant el mes de març de cada any, enviem a tots els col·laboradors que ens han deixat les seves dades personals, un certificat de donació amb l’import total de les aportacions realitzades durant l’any fiscal anterior per a incorporar-lo a la declaració fiscal.

  #OportunitatSaó

  Aportan valores, que de otra manera no los tienes presentes habitualmente, y es otra manera de ver.

  Aureliano García, Gerent d’Aïgues del Prat, Enter-Incorpora

  Troba’ns!

  Avinguda del Canal, 110
  08820 El Prat de Llobregat

  Metro El Prat Estació
  Rodalies El Prat Estació

  Contacta’ns

  tel. 93 479 23 78

  saoprat@saoprat.net

  Horari d’atenció:
  dilluns a divendres de 9 a 18h.