Vols treballar amb nosaltres?

«Ens mouen les ganes de ser part del canvi, de passar a l’acció perquè el nostre compromís és el d’oferir oportunitats a les persones en situació de vulnerabilitat, habilitant espais de comunicació i d’aprenentatge.» #LaMiradaSaó

Deixa’ns el teu currículum

Busquem persones amb compromís social i educatiu que vulguin dedicar-se a acompanyar infants, joves i adults perquè adquireixin les eines i les estratègies necessàries que els permetin superar les situacions de vulnerabilitat i fer front amb autonomia a les diferents situacions vitals que visquin, sentint-se part de la comunitat.

  Al marcar aquesta casella i enviar el formulari, declaro que he llegit i accepto els termes de Política de Privacitat, i autoritzo a què totes les dades que facilito queden incloses en un fitxer amb els fins indicats.

  Vols estar informat de totes les nostres ofertes de feina?

  Segueix-nos a

  #OportunitatSaó

  Aquí els acompanyem en el seu procés fins que tornen a confiar en si mateixos, a identificar i donar valor a les seves petites fites, demostrant-los el què poden fer.

  PaulaEducadora de Bassa
  accio sao

  A PatiPami he descobert un espai per parlar de les meves dificultats i preocupacions en el dia a dia. M'he divertit i em sento més acompanyat i segur de mi mateix.

  YerayJove de PatiPami

  Troba’ns!

  Avinguda del Canal, 110
  08820 El Prat de Llobregat

  Metro El Prat Estació
  Rodalies El Prat Estació

  Contacta’ns

  tel. 93 479 23 78

  saoprat@saoprat.net

  Horari d’atenció:
  dilluns a divendres de 9 a 18h.