Skip to main content

La verema solidària 2022, una experiència diferent i única de col·laborar amb els projectes de Saó

Fa poc més d’un any que vam conèixer la iniciativa #veremasolidària, una proposta que uneix el món del vi amb les entitats socials amb un objectiu molt clar: tallar amb la pobresa i l’exclusió social.

La verema solidària és una proposta lúdica per passar un dia gaudint de la verema organitzada per diferents cellers. Cada celler fa la seva proposta d’activitats per aquest dia de verema entre finals d’agost i primers d’octubre. Els cellers ofereixen una visita amb collita i trepitjada de raïm, a més de conèixer les peculiaritats del celler i del territori, tast de vins i un dinar Km0.

D’aquesta verema s’elabora un vi, del que se’n fa una producció limitada d’un miler d’ampolles que es posen a la venda.

És una oportunitat per compartir amb amistats i família i de viure col·lectivament una experiència solidària a través del món del vi.

Els 4 cellers solidaris d’enguany són Celler Can Morral del Molí (Ullastrell) Celler Can Calopa-L’Olivera Parc de Collserola, Celler Altavins (Batea), Finca Parera (Sant Llorenç d’Hortons). I les 4 entitats beneficiàries, La nineta dels Ulls, Centre Heura Gràcia, Cura msd i SaóPrat.

Cada celler organitza la verema amb una entitat social a la qual destinarà les aportacions de les inscripcions.

La verema solidària 2022 de Finca Parera a benefici de Saó

Amb el viticultor de Can Parera, en Rubén Parera ja ens hem posat a treballar perquè el dia de la verema sigui un dia inoblidable!

  • Tindrem temps per viure com és un dia a vinya, tallant el raïm, trepitjant-lo, i deixar-ho llest perquè pugui continuar el procés fins a transformar-se en un vi que portarà una mica d’ànima de cadascun dels que hàgim participat.
  • Podrem conèixer la finca, i com cultiven «amb els preceptes de l’agricultura biodinàmica tota mena de fruiters, horta, cereals, oliveres, vinya i la pastura de les abelles» i gaudir d’un dinar gurmet elaborat pels cuiners de la zona i acabar amb una tarda de música amb @lacocreativa_dj.
  • I de Saó hem preparat un taller creatiu pel mateix dia per poder co-crear entre tots els participants el que serà l’etiquetatge dels vins que resultin de les 4 veremes solidàries.
finca can parera

Us animem a marcar amb majúscules al vostre calendari el 18 de setembre

Com participar?

Per participar en la verema solidària us heu d’inscriure aquí fent una donació de 40€.  A partir de 4 persones la donació és de 35€ per cap i l’aportació pels menors de 16 anys és de 15€. Els fons recollits es destinen als projectes de suport a l’estudi i de formació de joves.

La teva aportació té beneficis fiscals! Podràs desgravar fins a un 80% de la teva donació.

Si ets una empresa i t’agradaria que aquesta verema solidària fos una experiència de teambuilding pel teu equip!

Articles relacionats

Entrevista a Elena Muñoz, coordinadora projectes d’infància i família

| Infància i família | No Comments
“Creem processos en què les persones recuperen la confiança en si mateixes i se senten part activa de la societat, capaces d'aconseguir allò que es proposen”. Parlem amb Elena Muñoz,…
casal d'estiu saoprat

Casal d’estiu Saó, un estiu per recordar

| Infància i família, Joves | No Comments
El casal d’estiu Saó s’ha consolidat com un espai d'esbarjo al Prat en un entorn immillorable on els infants i joves han gaudit d’activitats a l'aire lliure compartit amb altres.…
verema solidaria

La verema solidària, una iniciativa per trencar amb l’exclusió social

| #femSaó | No Comments
La verema solidària 2022, una experiència diferent i única de col·laborar amb els projectes de Saó Fa poc més d’un any que vam conèixer la iniciativa #veremasolidària, una proposta que…
abandonament escolar prematur

Parlem sobre l’abandonament escolar prematur amb professorat del Prat

| Joves | No Comments
«Quan expulsem a un alumne, l’estem desvinculant del sistema. Hem de fer que la part punitiva sigui de reparació, que l’alumne tingui l’oportunitat durant el temps que dura l’expulsió de…
0 0 vots
Article Rating
Subscriu-te
Notificar de
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots el comentaris
Share This